Velkommen

Velkommen til denne enkle nettsiden for Kolbjørnsvik Filmklubb.

Våre oppdateringer kommer på Facebook, men ettersom ikke alle er å finne på den platformen så har vi laget denne siden i tillegg. Nedenfor finner du vår Facebook-feed (oppdateres én gang i døgnet).

 


Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtirsdag, desember 8th, 2020 at 1:02pm
STATUS: Hei alle filmvenner! Dette filmklubbåret startet fantstisk med stinn brakke på de første visningene før vi måtte stenge ned dager etter "Thelma & Louise" 11/3. Med dagens begrensninger pga koronaviruset så vil det ikke være plass til mange på Moringen.
Kolbjørnsvik filmklubb er derfor uten aktivitet på ubestemt tid - men absolutt ikke nedlagt. Kanskje vi får til noe i første halvår av 2021, f.eks. med begrenset antall og påmelding? I mellomtiden kan vi anbefale Arendal Filmklubb (visninger på kinoen).
Vi håper du får en flott jul og at 2021 blir et mye gildere år.

Stay safe!

Styret
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtorsdag, september 24th, 2020 at 10:42am
Med bakgrunn i dagens smittesituasjon i Arendal har vi valgt å avlyse høstens utekino i Kolbjørnsvik 26/9. I tillegg er værmeldingen dårlig. Vi håper på nye muligheter ved en senere anledning.

De som har betalt får selvsagt refusjon i løpet av kort tid.

Mvh
Moringen pub og Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbonsdag, august 12th, 2020 at 9:44am
🎬 Hei kjære filmfolk! Vi håper at du har det trygt og greit. Vi tenker å arrangere utekino i slutten av september og lurer i den forbindelse på om noen har tips til filmer som passer å se UTE en tidlig høstdag i Kolbjørnsvik? Bruk kommentarfeltet flittig folkens👍🌴✌️
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbsøndag, mai 10th, 2020 at 5:04pm
STATUSOPPDATERING: Kjære gilde og gode filmklubbvenner, til tross for at filmklubber nå har anlednkng til å starte forsiktig opp så gjør smitteverntiltak at vi ikke kan starte opp enda. Det er ikke praktisk mulig. Vi ser for oss at neste filmklubb blir tidligst i september (med forvehold. Det kan bli både før og senere. Følg med!)

Stay safe❤️🥳

Espen, Styret KFK
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbfredag, april 10th, 2020 at 5:01pm
Ett år siden i dag... satser på at vi kommer sterkere tilbake en eller annen gang etter Covid-19. God påske alle filmklubbvenner👍🍾💐
E.
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtorsdag, mars 12th, 2020 at 2:09pm
Som en del av den nasjonale dugnaden er også Moringen pålagt å holde STENGT. I første omgang for 14 dager. Stengingen gjelder all aktivitet på puben, også FILMKLUBB og QUIZ. Den planlagte St. Patric's day visningen av "The Young Offenders" utsettes også på ubestemt tid.