Velkommen

Velkommen til denne enkle nettsiden for Kolbjørnsvik Filmklubb.

Våre oppdateringer kommer på Facebook, men ettersom ikke alle er å finne på den platformen så har vi laget denne siden i tillegg. Nedenfor finner du vår Facebook-feed (oppdateres én gang i døgnet).

 


Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtorsdag, februar 6th, 2020 at 9:04am
Vi gratulerer Tore, Jahn-Tore, Morten og resten av samefolket med dagen i dag og minner samtidig om filmklubb med Veiviseren i kveld. Moringen åpner 19:00, filmstart 19:45 (presis). Velkommen🎬
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtorsdag, januar 16th, 2020 at 3:03pm
Gilde folk! Takk for utrolig bra oppmøte på vinterens første filmklubb med Fargo i går. Her er programmet fram til sommeren. I tillegg kommer det nok en overraskelse eller to👍🥳🎬
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbonsdag, januar 15th, 2020 at 4:38pm
OBS! Dere som ikke har fornyet medlemsskapet for 2020 husk å gjøre klar/vipps kr. 150,- (alternativt ta med kontant - uten veksel). Søk opp Kolbjørnsvik filmklubb på Vipps (#558226), Prisen gjelder fri inngang for hele 2020. Registreres i døra. VELKOMMEN!
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbonsdag, januar 15th, 2020 at 12:56pm
Husk filmklubb i kveld. Moringen åpner 19:00, filmstart 19:45 presis🥳🍺🍾🦜

https://youtu.be/TF3z-j8o39I
Kolbjørnsvik filmklubb
Fargo Yeah
Every time a character says "yeah" when he or she is on screen. Fascinating stuff! Enjoy.
youtube.com
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbonsdag, januar 8th, 2020 at 3:24pm
"𝐅𝐀𝐑𝐆𝐎" 𝐎𝐍𝐒. 𝟏𝟓. 𝐉𝐀𝐍. 𝐊𝐋. 𝟏𝟗:𝟒𝟓 (𝐌𝐨𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐚̊𝐩𝐧𝐞𝐫 𝟏𝟗:𝟎𝟎)
Vi starter filmklubbåret med en aldeles herlig krim/drama/thriller (og mørk komedie), fra den "norske" byen FARGO i Minnesota/Nord-Dakota. Yeaa... og velkommen til nye og gamle medlemmer i Kolbjørnsvik filmklubb.

𝗙𝗮𝗸𝘁𝗮:
Fargo er en amerikansk spillefilm fra 1996, regissert av Joel Coen og produsert av hans bror Ethan Coen. Den blir omtalt både som en thriller og en mørk komedie.

Filmen har fått flere Oscar-priser, blant annet Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for rolleskildringen til Frances McDormand. Det amerikanske filminstituttet har i tillegg kåret figuren hennes i filmen til filmhistoriens 33. beste helteskikkelse.

𝗛𝗮𝗻𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴:
Den norskættede bilselgeren Jerry Lundegaard (William H. Macy) trues av konkurs. Hans styrtrike svigerfar vil ikke hjelpe ham i denne krisen.

Jerry er villig til å gjøre alt for å slippe unna den økonomiske knipa, så han tilkaller to hardbarka kriminelle (spilt av Steve Buscemi og Peter Stormare). Jerry leier skurkene til å kidnappe sin egen kone. Dermed vil svigerfaren betale skurkene løsepenger, som deretter sendes til Jerrys egen lomme.

Men under kidnappingen kommer skurkene "i skade" for å drepe en politimann og to vitner. Det hele utvikler seg til et drama der alt som kan gå galt, går galt.

Sjanger Krim, drama, thriller, humor
Utgivelsesår 1996
Prod.land USA
Lengde 98 min.
Språk Engelsk

Velkommen!

Mvh
Styret (Bente, Marit, Lasse, Christian og Espen)

https://www.youtube.com/watch?v=bn7LOhWYtqE
Kolbjørnsvik filmklubb
Fargo Official Trailer #2 - Steve Buscemi Movie (1996) HD
Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FA...
youtube.com
Kolbjørnsvik filmklubb
Kolbjørnsvik filmklubbtorsdag, desember 19th, 2019 at 1:13pm