OBS! Denne siden vil oppdateres jevnlig frem til konserten.

Praktisk info

Her Finner du mye praktisk Informasjon Moringens bryggefest i Kolbjørnsvik. Unngå de lengste køene, kom tidlig for å få en god plass og flotte opplevelser. Slapp av på bryggekanten eller i hagen med noe godt i glasset mens du venter.

Alt praktisk som du trenger å vite (tror vi) finner du på denne siden.

Konsertområdet og tider

Hele Kolbjørnsvik (sentrum) er konsertområde. Se områdekart her eller nederst på denne siden (endringer kan tilkomme). 18:00 – Portene/bongsalg/barer åpner.
Det er tillat å ta med en liten stol, men det blir fullt så det er ønskelig at denne settes bort under konserten eller at det trekkes vekk fra de største folkemassene.
18:45 (cirka) – Bård Rannekleiv Band starter.
20:45 (cirka) – D.D.E starter sin konsert
23:30 – Alle barene er stengt.

Kovid

Føler du deg syk eller har mistanke om kovid el. ber vi deg om å ta forhåndsregler.

Billetter

Vi selger billetter på Hoopla – og på Moringen pub (avgiftsfritt!) – disse scannes ved inngangen. Pris kr. 590,- (pluss avgift).

Bonger/betaling

Vi bruker KUN drikkebonger (for å minimere kø i barene). Bongsalget er åpent hele kvelden. Vi har noen kortterminaler, men anbefaler at du tar med noe ‘kæsj’ i tillegg da strøm- og telebrudd kan intreffe (slik som på aha-konserten på Vindholmen).

Handikap

Vi har ett handikaptoalett (ved inngangen). Det er dessverre ingen opphøying for rullestoler etc. på brygga, så vi kan ikke garantere perfekt utsikt til scenen. Området er for det meste flatt og asfaltert og folk er vanligvis hjelpsomme ved behov. Vi er ikke et offentlig støttet arrangement så ledsager må ha egen billett.

Mat & Drikke

Før og under konsertene tilbyr vi enkel mat. Mer info om dette kommer. Barene har diverse drikkevarer med/uten alkohol. Glutenfritt øl i baren INNE. Det meste er kortreist. Barene tilbyr mineralvann, cider, pils og vin. Vi har 3 barer, to ute og en inne i puben.

Puben (inne) stenger for publikum like før konserten slutter for å gi frivillige en mulighet til å ta seg en «pust i bakken».

Barene og bongsalget åpner når porten åpnes kl. 18:00. Baren ved inngangen vil holde åpnet en liten stund etter konserten, SENEST til kl. 23.30.

Toaletter

Det er mange toaletter og urinal på området, de fleste er lokalisert nær inngangen. Vi har også noen få toaletter på Moringen. HC-toalett ved inngangen.

Medic

Røde Kors vil være til stede mesteparten av kvelden. De plasserer seg vanligvis i nærheten av inngangen. Ikke nøl med å ta kontakt med dem ved behov.

Finne Frem

TA FERGA fra Arendal/Tyholmen i god tid, den bruker ca 4-5 minutter hver vei og går kontinuerlig. Se MF Kolbjørn III sin Facebookside for oppdatert informasjon, f.eks. om mulighet for å forhåndskjøpe fergebill.

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i Pollen eller i gjestehavna i byen. Det er så og si alltid promillekontroll på sjøen denne dagen.

Buss/taxi er mulig

BIL:

Det er ingen parkeringsplasser i Kolbjørnsvik. Parker i byen og ta Kolbjørn over fjorden, alternativt kan du parkere ved Hisøy Skole.

Føtter Og Sykler:

Å spasere er vanligvis trygt, men skal du innta alkohol råder vi deg til å la sykkelen stå.

Humør

Vi forventer masse godt humør, tilløp til latter, sang og dans. Vi har null-toleranse for ufin oppførsel, og er spesielt opptatt av at damene skal trives. Meld fra til vaktene hvis du ser noe ufint.

Vær snill og grei på din vei!

Etter Konserten

Barene og bongsalget åpner når porten åpnes kl. 18:00. Den største utebaren vil holde åpnet en liten stund etter konserten, SENEST til kl. 23.30.

M/F Kolbjørn III vil kjøre (fram-tilbake-fram, fram, fram…) helt til alle som ønsker det har kommet seg over fjorden. Enjoy!

Unngå de lengste køene, kom tidlig for å få en god plass og flotte opplevelser. Slapp av på bryggekanten eller i hagen med noe godt i glasset mens du venter…

ALDERSGRENSE

18 årsgrense. Barn under 18 år kun tillatt med egen billett og i følge med foresatte. Ledsagere må ha egen billett.

Det er lov å ta med campingstol, men denne bør settes vekk eller plasseres litt vekk fra folkemengden under konserten.

VÆR SNILL OG GREI PÅ DIN VEI. HUSK SOLKREM!

Av tidligere konserter vi har hatt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne:

Oslo Ess, Morten Abel, Sivert Høyem, DumDum Boys, Steady Beat, Hellbillies, Ole Paus, de Lillos, Moringarna, VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl.

MERK! Det Kan Komme Mindre Endringer.

Billetter

Vi selger i år billetter via Hoopla og på Moringen pub i åpningstiden vår.