I tillegg til Hellbillies så kommer Solveig Andersen og Rebekka Lundstrøm med Bård Rannekleiv Band til brygga i sommer.

Ved helt spesielle anledninger utvider den lokale gitaristen og vokalisten Bård Rannekleiv sin trio med gjester. I fjor var anledingen Pollen-konserten under Canal Street der trioen ble utvidet med vokalistene Solveig Andersen og Rebekka Lundstrøm .

Årets anledning er den årlige sommerkonserten i Kolbjørnsvik der Hellbillies er hovedattraksjon. Bård Rannekleiv og trioen består av Tor Anders Stadheim(trommer) og Geir Emanuelsen(bass) , men som også i år utvides med Solveig og Rebekka, i tillegg vil Rasmus Solem og Bjørn Harald Winge bidra på henholdsvis keyboard og gitar.

Artisten og sangeren Solveig Andersen er for de fleste et velkjent navn som de siste årene har markert seg veldig bl.a med plata “Satisfied with Sensible Shoes” som kom i 2017, som leder for damekoret Divas og flere suksesskonserter med Arendal Big Band.

Rebekka Lundstrøm har de siste årene gjort seg bemerket på den lokale musikkscenen også hun som sanger i Arendal Big Band, men også gjennom band som Going Nowhere Band og Sailin Shoes.

Det er med andre ord et lokalt all-star team som varmer publikum opp før hovedattraksjonen denne sommerkvelden. Reportoaret vil bestå av kjente og ukjente soul-, blues- og americanalåter samt også noe egenkomponert materiale.

Foto: Niklas Mørkland

Flere bilder av Bård Rannekleiv Band med Rebekka og Solveig finner du her: https://www.flickr.com/photos/canalstreetarendal/29869305958/in/album-72157699159957274/